על ידי שימוש באתר זה, אתה מסכים ל מדיניות הפרטיות ו תנאי שימוש .
Accept

אתר החדשות ביחד

ביחד נביא חדשות

Font ResizerAa
  • דף הבית
  • חדשות
  • חדשות מהעולם
  • פלילי
  • פוליטיקה
  • עסקים
  • טכנולוגיה
  • בריאות
  • ספורט
  • תיירות
  • לייף סטייל
  • כתבות
  • בלוג
  • תיירות שבועית
קריאה: מחיר מניית ההנפקה המתוכנן של Reddit נראה גבוה, אלא אם כן מסתכלים על הכנסותיה מבינה מלאכותית
שיתוף
Font ResizerAa
אתר החדשות ביחדאתר החדשות ביחד
  • דף הבית
  • חדשות
  • חדשות מהעולם
  • פלילי
  • פוליטיקה
  • עסקים
  • טכנולוגיה
  • בריאות
  • ספורט
  • תיירות
  • לייף סטייל
  • כתבות
  • בלוג
  • תיירות שבועית
Search
  • דף הבית
  • חדשות
  • חדשות מהעולם
  • פלילי
  • פוליטיקה
  • עסקים
  • טכנולוגיה
  • בריאות
  • ספורט
  • תיירות
  • לייף סטייל
  • כתבות
  • בלוג
  • תיירות שבועית
Follow US
Copyright © 2024 Byahad. All Rights Reserved.
אתר החדשות ביחד > בלוג > טכנולוגיה > מחיר מניית ההנפקה המתוכנן של Reddit נראה גבוה, אלא אם כן מסתכלים על הכנסותיה מבינה מלאכותית
טכנולוגיה

מחיר מניית ההנפקה המתוכנן של Reddit נראה גבוה, אלא אם כן מסתכלים על הכנסותיה מבינה מלאכותית

team together
עודכן לאחרונה: 2024/03/11 at 7:24 PM
team together Published 11/03/2024
מחיר מניית ההנפקה המתוכנן של Reddit נראה גבוה, אלא אם כן מסתכלים על הכנסותיה מבינה מלאכותית
שיתוף

תוכניות ההנפקה של Reddit נכנסות למוקד עם א תיוק S-1 חדש פורסם ביום שני בבוקר שקובע טווח מחירים ראשוני למניה של 31 עד 34 דולר למניה.

אם המשקיעים יסכימו לשלם את הטווח הגבוה שלה, הערכת השווי שלה אמורה להגיע ל־5.4 מיליארד דולר. בקצה הנמוך של טווח זה, 31 מיליארד דולר, Reddit תיהיה שווה 4.93 מיליארד דולר בהתבסס על צפי של 158.98 מיליון מניות. אחרים חישבו הערכה פוטנציאלית של קרוב יותר או מעל, ר־ת 6 מיליארד דולר על ידי הכללת אופציות שבידי עובדים או אחרים.

בכל מקרה, רוב המחשבה היא שהחברה תהיה שווה בכ־5 מיליארד דולר או יותר, דומה למנדוזה קו עבור Reddit, מבחינת הערכת השווי לפני ההנפקה בשוק.

עם הכנסות של 804.0 מיליון דולר ב־2023, Reddit בדרך לסחור ב־6.9 עד 8.0 פעמים את ההכנסות שלה, בהתאם להערכת השווי שהיא מתייחסת אליו. והמכפיל הזה עשוי להיות אף גבוה יותר אם המשקיעים יסכימו לשלם גבוה יותר מ־34 דולר למניה לאחר גל העקיפים שלהם איתה.

בשל העובדה ש־Reddit היא חברת מדיה חברתית לא רווחית ומושפעת מפרסום, הערכת השווי נראית מעט גבוהה. למשל, Snapchat, שאינה רווחית, נערכת לערך 4.34 פעמים את ההכנסות שלה ו־Meta, שמניה הרווחית ביותר, נערכת ל־9.86 פעמים את ההכנסות שלה לפי Yahoo Finance.

התוכנית של Reddit בעניין של AI מהווה אחת הסיבות המעניינות לכך שהיא משווקת את מניותיה קרוב יותר לMeta מאשר לSnapchat.

Reddit מציעה חוזים בשווי 203 מיליון דולר לחברות בינה מלאכותית עבור גישה מוקדמת לנתונים שלה השנה:

אנו נמצאים גם בשלישות ראשונות של רווחים מההזדמנות המתפתחת בנוגע לרישוי נתונים חלק מההכנסה שלנו מגיעה מאפשרות לצדדים שלישיים לחקור ולנתח את הנתונים בפלטפורמה שלנו. בינואר 2024, חתמנו על סדרי רישוי נתונים בשווי חוזים מצטבר של 203.0 מיליון דולר כמו כן עם תקופות בין שנתיים לשלוש שנים. אנו מצפים לזהות מינימום של 66.4 מיליון דולר בהכנסה בסיום השנה ב־31 בדצמבר 2024 עם שאר ההכנסות בהמשך. נתוני Reddit מתרחבים ומתחדשים כשמשתמשים מתקשרים עם הקהילות שלהם והאחד עם השני. אנו מאמינים שנתוני הפלטפורמה המתרחבים שלנו ישמשו מרכיב מרכזי בהכשרה של מודלי שפות גדולות ("LLMs") וישמשו גם כקנה למוניטיזציה נוסף עבור Reddit.

אף על פי שהקונה בחוזה זה לא חשף, הגבר המנכ"ל של OpenAI, סם אלטמן, מחזיק 8.7% מהמניות של Reddit, כלומר המניות השלישיות בגודלן. הוא גם שימש לשעבר כחבר במועצת המנהלים של החברה.

Reddit היא גורם מרשים לחברות בינה מלאכותית, שתמיד פרסית על נתונים איכותיים. עם ההיסטוריה הארוכה והפעילות האקטיבית של המשתמשים, Reddit הוכיחה את יכולתה להכניע חברות בינה מלאכותית ולכך קיבלה פרסומים משמעותיים בחזרה על מנויים מהתחום.

כמובן, חלק מהמשתמשים ב־Reddit חששו מבינה מלאכותית ומהחברה ככפ צימה, אך סיכוי קטן להשפיע על פוטנציאל ההכנסה של Reddit מן הנתונים שלה.

משקיעים עשויים להתקשר להשקעה ב־Reddit כהימור צדדי על בינה מלאכותית, גם עם עסקי היבח"' של החברה לא יוצרים מודלים של בינה מלאכותית. Reddit רק גוברת נתונים כל שעה. זה נראה כמה חשוב לעתיד של Reddit. ככה שאומרים: אם אתה רוצה להצליח בזיהוי הלאה לזהב, היה זה תמיד שיקול טוב להיות הולך ואז כימים.

אולי תאהב גם

5 כלי הבינה המלאכותית שאתם חייבים להכיר

תלמידי "אחווה" בירכא כובשים את החלל: פריצת דרך מדעית עם שיגור לוויין ישראלי דרוזי

משרד הביטחון מחזק את עצמאות הייצור: חתימה על עסקאות ענק עם 'אלביט מערכות'

הכל על הרובוטקסי של אלון מאסק: מהפכה בדרכים! 🚖

וליד שרוף מעוספיא כובש את 'הכרישים' עם פטנט גאוני שישנה את עולם השחלת הכבלים

team together 11/03/2024 11/03/2024
שתף מאמר זה
Facebook Twitter העתק קישור הדפסה

לעקוב אחרינו

מצא את ארה"ב במדיה החברתית
Facebook כמו
Instagram לעקוב אחר
Youtube Subscribe
Tiktok לעקוב אחר

ניוזלטר שבועי

הירשם לניוזלטר שלנו כדי לקבל את המאמרים החדשים ביותר שלנו באופן מיידי!

חדשות פופולריות
פיגוע דריסה בצומת גבעת אסף: צעיר נפצע אנוש, המחבל נוטרל
חדשות

פיגוע דריסה בצומת גבעת אסף: צעיר נפצע אנוש, המחבל נוטרל

צוות ביחד צוות ביחד 11/09/2024
צה"ל חיסל מחבל במטה הייצור של חמאס ששימש כשר הכלכלה של הארגון ברצועת עזה
תושב עוספיה נעצר בחשד לאיומים ולקשירת קשר לפשע
גוגל משחררת שני משאבים חדשים בחינם כדי לעזור לך לייעל את הנחיות הבינה המלאכותית שלך
רצח מזעזע בצפון: גופה ערופת ראש נמצאה ליד צלמון
- Advertisement -
Ad imageAd image
אנו מחויבים לספק סיקור חדשותי מדויק וחסר פניות, ולעדכן אותך באירועים האחרונים שמעצבים את עולמנו.
  • אודותינו
  • צור קשר
  • מדיניות הפרטיות
  • תנאים
  • מפת אתר

שלח לנו חדשות

זכויות יוצרים © 2024 Byahad. כל הזכויות שמורות.

Cleantalk Pixel
Welcome Back!

Sign in to your account

הירשם איבדת את הסיסמה שלך?